Στέφανος Μάνος: «Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση»

Στέφανος Μάνος πρώην υπουργός της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση - Εδώ στο Συνέδριο της "Δράση" το 2016
Φώτο Αρχείου / Στέφανος Μάνος πρώην υπουργός της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση – Εδώ στο Συνέδριο της “Δράση” το 2016 / Πηγή: Eurokinissi

«Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό, άρα χωρίς θέρμανση, και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;». Αυτό το μήνυμα τουίταρε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση, Στέφανος Μάνος, διαμαρτυρόμενος για τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης εξαιτίας του χιονιά.

Το «αστείο» είναι ότι ο συγκεκριμένος, γνωστός για τις αντιδραστικές – αντιλαϊκές απόψεις του σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας, υπήρξε από τους πιο ένθερμους υποστηριχτές της πολιτικής της «απελευθέρωσης» τομέων της οικονομίας, με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και να προσφέρουν τάχα καλύτερες και φτηνότερες υπηρεσίες στο λαό.

Είναι επίσης φανατικός οπαδός της μείωσης των εργαζομένων σε τομείς του κράτους που έχουν πιο άμεση σχέση με τις στοιχειώδεις λαϊκές ανάγκες (Υγεία, Παιδεία, Ενέργεια κ.τ.λ.). Κι όχι μόνο αυτό αλλά το 2000 υπήρξε ο εισηγητής εκ μέρους της ΝΔ του νόμου για το «σπάσιμο» των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ, στο πλαίσιο της πολιτικής «απελευθέρωσης» της αγοράς Ενέργειας, υλοποιώντας τις σχετικές κατευθύνσεις της ΕΕ.

Δείτε ακόμα...