Στέλλα Βαλαβάνη: Με κριτήριο το καλό των παιδιών μας να ψηφίσουμε ΚΚΕ

Στέλλα Βαλαβάνη: Με κριτήριο το καλό των παιδιών μας να ψηφίσουμε ΚΚΕ

Με κριτήριο το καλό των παιδιών μας να ψηφίσουμε ΚΚΕ στις 21 Μάη, τόνισε η Στέλλα Βαλαβάνη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, μιλώντας  το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό «Αlert».

Τόνισε πως δεν γίνεται συζήτηση μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για το τι θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση και δεν γίνεται διότι συμφωνούν με το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, ένα υπερμνημόνιο που προαπαιτούμενα είναι νέα αντιλαϊκά μέτρα, συμφωνούν με τους πλειστηριασμούς και τη φοροαφαίμαξη του λαού και για αυτό δεν στήριξαν τις τροπολογίες του ΚΚΕ στη Βουλή που δίνουν ανάσα στον λαό. Θύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της κυβέρνησης της ΝΔ.

Σχολιάζοντας το ποιος με ποιον θα κυβερνήσει, σημείωσε πως ο λαός έχει δει όλων των ειδών κυβερνήσεις, αλλά δεν είδε κάτι καλό στη ζωή του, αντίθετα μειώθηκαν μισθοί και συντάξεις και δεν εξασφαλίζεται η λαϊκή στέγη. Πρόσθεσε ότι στο κέντρο της προσοχής των κυβερνήσεων είναι το κέρδος και όχι οι ζωές μας και για αυτό χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ μέσα και έξω από τη Βουλή για να μπουν εμπόδια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα.  

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...