Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Τ. Θεοδωρικάκος για δημοσίευμα του «Documento»

EUROKINISSI

Στη Δικαιοσύνη δηλώνει ότι θα προσφύγει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» το οποίο αναφέρει ότι ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας κατέθεσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων «το Νοέμβριο του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου και ακόμη δύο πρόσωπα που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ο ανώτατος αξιωματικός κατέθεσε ακόμη ότι δέχεται απειλές και εκφράζει φόβους ακόμη και για την ίδια του τη ζωή». 

Για «αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα για μέλος της οικογένειάς μου, που υπερβαίνει κάθε όριο ανηθικότητας» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός αναφέρει ακόμα πως το περιστατικό «αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό!» και ότι αποδίδει τους ισχυρισμούς του ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας στο γεγονός ότι αποστρατεύθηκε.

Δείτε ακόμα...