Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος και άλλοι κατάδικοι της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής

EUROKINISSI

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγούνται ένας – ένας οι καταδικασμένοι ναζί της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, για να πάνε εκεί που ανήκουν, στη φυλακή.

Ο Ν. Μιχαλολιακος παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, στην Πεύκη, και από εκεί μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Ο επικεφαλής της ναζιστικής οργάνωσης δήλωσε πως είναι «υπερήφανος», υποστηρίζοντας πως «με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου», τις οποίες όμως δεν δίστασε να απαρνηθεί κατά τη διάρκεια της δίκης λόγω του αποτρόπαιου χαρακτήρα τους. Η βασική υπερασπιστική γραμμή του ίδιου και των συγκατηγορουμένων του ήταν ότι δεν είναι πλέον ναζιστές…

Τον Ν. Μιχαλολιάκο συνόδεψε στη ΓΑΔΑ, με το δικό της αυτοκίνητο, η σύζυγός του Ελ. Ζαρούλια, που καταδικάστηκε με αναστολή. Η κόρη τους, Ουρ. Μιχαλολιάκου, επιτέθηκε με ύβρεις κατά των δημοσιογράφων.

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ έχουν μεταφερθεί και τα περισσότερα στελέχη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία με τη μεταγωγή τους στις φυλακές. Στην πλειοψηφία τους παρουσιάστηκαν «αυτοβούλως» στα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής τους και από εκεί μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...