Στις 6 Ιουλίου η εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας από το CAS

Γήπεδο ΠΑΟΚ
Γήπεδο ΠΑΟΚ / Πηγή: Eurokinissi

Στις 6 Ιουλίου στη έδρα του, στη Λωζάνη, θα πραγματοποιήσει εν τέλει το CAS την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ξάνθη, όπως ενημέρωσε την Πέμπτη (18/6) τις εμπλεκόμενες πλευρές (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ξάνθη και ΕΠΟ). Ταυτόχρονα, η ακριτική ομάδα πήρε την παράταση, την οποία είχε ζητήσει, μέχρι τις 25/6, προκειμένου να δώσει τις απαντήσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» ζητάει να «πέσει» η ποινή αφαίρεσης των εφτά βαθμών που του επιβλήθηκε λόγω της σχετικής υπόθεσης. Ενώ, από την άλλη, οι Πειραιώτες επιθυμούν τον υποβιβασμό τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Ξάνθης. Με τις δύο αυτές προσφυγές να συνεκδικάζονται από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Ως εκ τούτου, πλέον, φαντάζει αρκετά πιθανό το σενάριο του να έχει εκδώσει την απόφασή του το CAS πριν την επικύρωση της βαθμολογίας των Play Off.

Τη στιγμή, μάλιστα, που η ΕΠΟ αναμένεται να αποφασίσει την Παρασκευή (19/6) την παράταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 31 Αυγούστου. Κάτι, το οποίο θα βοηθήσει και τις ομάδες, οι οποίες έχουν θέματα με συμβόλαια ποδοσφαιριστών που εκπνέουν στις 30 Ιουνίου.

Δείτε ακόμα...