Στο Γράμμο και το Βίτσι γλεντάει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ενώ εμείς φυλάμε σύνορα

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εξετάζεται να μην παραστεί ο υφυπουργός Άμυνας στις γιορτές μίσους που διοργανώνει την Κυριακή 30 Αυγούστου στον Γράμμο και στο Βίτσι, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Πράγματι εάν αυτό συμβεί θα είναι αποτέλεσμα των διαμαρτυριών που έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα και έχουν καταγγείλει την κυβέρνηση της Ν.Δ, για την πρόθεσή της να συμμετέχει σε αυτές τις απαράδεκτες και ανιστόρητες εκδηλώσεις.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού πιστή στις «παραδόσεις» της, συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά την πάγια τακτική της, να διοργανώνει γιορτές μίσους μαζί με όλα τα ναζιφασιστικά αποβράσματα.

Μόνο αηδία και αναγούλα μπορεί να προκαλέσουν τέτοιου είδους φασιστοσυνάξεις, τη στιγμή μάλιστα που αμφισβητούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας από τους δήθεν συμμάχους τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και με ευθύνη τους προωθείται ο δήθεν διάλογος με σκοπό την συνδιαχείριση και συνεκμετάλλευση προς όφελος των πολυεθνικών.

Η  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού μπροστά σε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση και τη στιγμή μάλιστα που τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι φαντάροι είναι στην πρώτη γραμμή μάχης, αυτοί περί άλλων τυρβάζουν και διοργανώνουν γλέντια και παράτες στο Γράμμο και το Βίτσι.

Τα μόνιμα στελέχη και οι απόστρατοι να βγάλουν συμπεράσματα.

Λ.Α

Δείτε ακόμα...