Στρατεύσιμος Δίοπος για την 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ

Ναύτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκας στην Αμφιάλη (Οχυρό Σκαραμαγκάς) - Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022
Φώτο Αρχείου / Ναύτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκας στην Αμφιάλη (Οχυρό Σκαραμαγκάς) – Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 / Πηγή: ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ / EUROKINISSI

Χαιρετίζω την 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 με 10 Ιούλη στις Νήες Μαγνησίας. 30 χρόνια τώρα οι αντιιμπεριαλιστικές κατασκηνώσεις και τα διήμερα της ΚΝΕ έχουν καταφέρει να αποτελούν αναντικατάστατο κομμάτι του αγώνα της νεολαίας και του λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στις βάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ που πληθαίνουν σε όλη τη χώρα, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Πόσο μάλλον φέτος καθώς βρισκόμαστε σε μία περίοδο που η ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις έχουν πάρει «σάρκα και οστά» με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, με όλο τον λαό να προβληματίζεται, μαζί και με εμάς τους στρατευμένους, για την εντονότερη εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο αλλά και για τις εξελίξεις των αντιπαραθέσεων μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

Η φετινή αντιιμπεριαλιστική κατασκήνωση της ΚΝΕ, κόντρα σε όσους μιλούν για σωστή πλευρά της ιστορίας διαλέγοντας ιμπεριαλιστικά στρατόπεδα, χαράζει μαζί με τον λαό την δική της ιστορία στο πλάι όσων πάλεψαν και συνεχίζουν να παλεύουν για να είναι όλοι οι λαοί ελεύθεροι και αδερφωμένοι.

Στρατεύσιμος Δίοπος Χρυσανθόπουλος Αθανάσιος

Δείτε ακόμα...