Στρατεύσιμος Δίοπος: Να σταματήσει άμεσα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία!

Η στρατιωτική επέμβαση και εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το πρωινό της Πέμπτης ήρθε να επιβεβαιώσει πως οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις δεν θα σταματήσουν σε τίποτα, δεν θα αναλογιστούν καμιά ανθρώπινη θυσία μπροστά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Αυτή η στρατιωτική επέμβαση δεν εμφανίστηκε σαν κεραυνός εν αιθρία, όπως παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι αποτέλεσμα των ανταγωνισμών που υπήρχαν στην περιοχή από δύο αντίπαλα στρατόπεδα, την Ρωσία στην μια πλευρά και τις Η.Π.Α.-ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση από τη άλλη. Όπως αποδεικνύεται και στην Ουκρανία για ακόμα μια φορά τις συνέπειες των βλέψεων τους τις πληρώνει ο ίδιος ο λαός με τους εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες.

Σε αυτούς τους ανταγωνισμούς, δυστυχώς, συμμετέχει ενεργά και η χώρα μας, με ευθύνη τόσο της σημερινής όσο και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, καθώς μπροστά στην δήθεν «γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας» έχουν μετατρέψει ελληνικά εδάφη σε ορμητήρια του NATO και έχουν επιλέξει οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να συμμετέχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ εντός και εκτός συνόρων, ενισχύοντας με χρήματα, οπλισμό λαό έμψυχο δυναμικό.

Τα συμφέροντα του ελληνικού λαού δεν έχουν καμία σχέση με τα σχέδια της Ε.Ε, του ΝΑΤΟ, της Ρωσίας και των κυβερνήσεων, οι οποίες οδηγούν ολόκληρους λαούς στη σφαγή.

Κανένας λαός δεν έχει συμφέρον από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους!

Κανένας στρατιώτης και αξιωματικός δεν έχει δουλειά σε αποστολές εκτός συνόρων!

Να σταματήσει άμεσα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία!

Άμεση αποδέσμευση της χώρας μας από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, με το λαό νοικοκύρη στο τόπο του!

Στρατεύσιμος Δίοπος ,Θανάσης Χρυσανθόπουλος

Δείτε ακόμα...