Στρατιώτες 219 ΚΙΧΝΕ: Τα δάκρυα στερέψανε και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί!

Στα Τέμπη δεν ήταν ατύχημα, ούτε ανθρώπινο λάθος, ήταν δολοφονία. Δολοφονία που εκτέλεσε το αστικό κράτος, που ιδιωτικοποιεί τα πάντα, μέχρι να πουλήσει και τον αέρα που αναπνέουμε. Που τα ξεπουλάει όλα  για τα κέρδη των αφεντικών. Το ίδιο κράτος και η ίδια πολιτική  που ονόμασε ατυχήματα και λάθη τόσες  και τόσες αδικοχαμένες ψυχές στο Μάτι, στην Μάντρα, στις πλημμύρες, στις πυρκαγιές, τους νεκρούς φοιτητές και μαθητές, και η λίστα δεν τελειώνει.  Σε αυτά τα βαγόνια στριμώχτηκαν οι χαρές, οι λύπες, οι αγωνίες και τα όνειρα νέων ανθρώπων που χάθηκαν για πάντα, θυσιασμένα στο βωμό ενός σάπιου συστήματος, στο οποίο η ανθρώπινη ζωή κοστίζει λιγότερο από τις επενδύσεις τους. 

Εμείς οι φαντάροι, όπως χιλιάδες νέοι σε όλη την Ελλάδα, στεκόμαστε απέναντι στην πολιτική τους, απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις που χωρίς καμία ντροπή, συγκάλυψαν και έθαψαν μια για πάντα τέτοια εγκλήματα. Λέμε έως εδώ, γιατί το ποτήρι έχει ξεχειλίσει  από το δικό τους βαρέλι που δεν έχει πάτο, το βαρέλι της αντιλαϊκής πολιτικής και του κέρδους. 

Για όλους τους φοιτητές και τους στρατιώτες που δεν γύρισαν ποτέ, για τους γονείς και τα παιδιά που αποχωρίστηκαν για πάντα, για τα όνειρα που έμειναν μισά, εμείς οι φαντάροι ενώνουμε τις φωνές μας  με όλους τους αγωνιζόμενους νέους και νέες σε όλη την χώρα, και φωνάζουμε μαζί τους: τα δάκρυα στερέψανε και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί! 

Όχι άλλος νεκρός για τα κέρδη τους! 

Μόνο με τους κοινούς μας αγώνες και την αλληλεγγύη θα δικαιώσουμε τους νεκρούς μας!  

Στρατιώτες του 219 ΚΙΧΝΕ – Διδυμότειχο 

Δείτε ακόμα...