Στρατιώτες από 138 ΑΚ/ΜΜΠ Αλεξανδρούπολη: Μια έξοδος διαφορετική από τις άλλες

Πυροβολικό / Στρατόπεδο Ιωάννου, Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Φώτο Αρχείου / Στρατόπεδο Ιωάννου, Αλεξανδρούπολη, Έβρος

Για εμάς τους στρατιώτες οι έξοδοι έχουν μια ξεχωριστή σημασία. Είναι μια ανάσα από την μονότονη πολλές φορές καθημερινότητα του στρατού. Ωστόσο στρατιώτες που υπηρετούμε στην 138 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού (138ΑΚ/ΜΜΠ) στην Αλεξανδρούπολη είχαμε την ευκαιρία στην τελευταία μας έξοδο να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Παρακολουθήσαμε την ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ταινία “18” του Βασίλη Δούβλη.

Ευχαριστούμε τον φοιτητικό σύλλογο του παιδαγωγικού του ΔΠΘ και την Κινηματογραφική λέσχη Αλεξανδρούπολης (ΚΛΑ)  γι’ αυτήν τους την πρωτοβουλία που έδωσε και σε εμάς την ευκαιρία για μια έξοδο διαφορετική από τις άλλες. Μια έξοδο ανάσας, πραγματικά ποιοτική, που έβαλε το μυαλό μας να λειτουργήσει και να προβληματιστεί.

Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, και αυτοί οι σύλλογοι που προβάλουν μια τέχνη που εξυψώνει τον άνθρωπο και συμβάλει στο να γίνει καλύτερος, κόντρα στα πολιτιστικά σκουπίδια που μας πλασάρουν από παντού. Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την ανάσα πολιτισμού. Ευχόμαστε να συνεχίσετε με τέτοιες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

Στρατιώτες της 138 Αυτοκινούμενης Μοίρας Μέσου Πυροβολικού – Στρατόπεδο Ιωάννου, Αλεξανδρούπολη

Δείτε ακόμα...