Στρατιώτες από Πετροχώρι Ξάνθης: Να παρθεί πίσω τώρα η απαράδεκτη γνωμάτευση του συναδέλφου μας!

Στρατιώτες άρματα Πετροχώρι Ξάνθη
Φώτο Αρχείου / Άσκηση στη Ξάνθη / Πηγή: Eurokinissi

Στο alt.gr συνεχίζουν να φτάνουν καταγγελίες στρατευμένων για την αντιδραστική απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση του 644 Μ/Κ Τ.Π. σε βάρος φαντάρου που διαμαρτυρήθηκε για τα ελλειπή μέτρα προστασίας απέναντι στην πανδημία. Ακολουθεί η επιστολή που έστειλαν Στρατιώτες από το Πετροχώρι της Ξάνθης:

Στρατιώτες από το Πετροχώρι της Ξάνθης: Τέτοιες πρακτικές πρέπει να βρουν πάτο! Να παρθεί πίσω τώρα η απαράδεκτη γνωμάτευση του συναδέλφου μας!

Οργή μας προκαλεί το γεγονός ότι η διοίκηση του 644 Μ/Κ Τάγματος Πεζικού προσπάθησε να χαρακτηρίσει ψυχικά ασθενή στρατιώτη που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα προστασίας κατά του covid σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης.

Μήπως είναι ο μόνος;; Η διοίκηση του στρατοπέδου και η κυβέρνηση δεν έχουν ακούσει τους δεκάδες στρατιώτες που διαμαρτύρονται εδώ και 1 χρόνο για τα μέτρα που δεν παίρνονται στα στρατόπεδα;

Γίνεται ολοφάνερο το πόσο πολύ τους ενοχλούν φαντάροι οι οποίοι έχουν φωνή, οι οποίοι παλεύουν για τα δικαιώματα τους στην στρατευμένη ζωή. Οι ύπουλες αυτές τακτικές θα πέσουν στο κενό, διότι οι φαντάροι έχουμε συνείδηση, δεν καθόμαστε στα αυγά μας.

Καλούμε όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους μας να σηκώσουν το ανάστημα τους, να μην δεχτούμε τα ελλιπής μέτρα που βάζουν σε κίνδυνο τους ίδιους μας τους εαυτούς και τις οικογένειες μας! Τους καλούμε να καταδικάσουμε και να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί να παρθεί πίσω η απόφαση!

Στρατιώτες από το Πετροχώρι της Ξάνθης

Δείτε ακόμα...