Στρατιώτες Λαγού Έβρου: Καλή χρονιά – Ευτυχισμένο κι αγωνιστικό το νέο έτος

Στρατόπεδο - Λαγός - Έβρου

Στρατιώτες Λαγού Έβρου: Θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή χρονιά, ευτυχισμένο  το νέο έτος, αγωνιστικό,με υγεία. Είναι σίγουρα μια καινούργια εμπειρία για όλους. Υπάρχουν δυσκολίες σε μια τέτοιου είδους διαβίωση, είτε είναι θέματα καθαριότητας, είτε των απαιτήσεων αυτού του τρόπου ζωής, είτε διαμάχες με άλλους φαντάρους ή στελέχη. 

Αλλά μέσα από αυτές τις δυσκολίες, μέσα από τη συμβίωση με τόσα άτομα που ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και πεποιθήσεις, μαθαίνεις να επικοινωνείς, να ανοίγεσαι, και να συνεργάζεσαι με άλλους ανθρώπους. Μέσα από τις “αγγαρείες” που λίγο πολύ περνάμε όλοι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την αξία της εργασίας για τον άνθρωπο, τη σημασία που έχει στη ζωή του ώστε να νιώθει ολοκληρωμένος. Και όλα αυτά μέσα σε έναν χώρο που κυριαρχεί η αστική προπαγάνδα και ακούγονται πολλές απόψεις για την εμπλοκή μας σε νατοϊκούς σχεδιασμούς, το προσφυγικό, ή τις ολοένα αυξανόμενες εντάσεις με τους ανατολικούς γείτονές μας.  Και είναι καθήκον όλων μας, να μη μένουμε με κλειστό το στόμα απέναντι σε ρητορικές μίσους και απέναντι στην αδικία.

Να στηρίζουμε τους συναδέλφους μας σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν, και να παλεύουμε συλλογικά για τις ανάγκες που έχουμε όλοι ως άνθρωποι σε αυτές τις συνθήκες που βρισκόμαστε, αλλά και στην υπόλοιπη ζωή μας μετά το πέρας της θητείας μας. Ευχόμαστε χρόνια πολλά,  δύναμη και υγεία σε όλους τους συναδέλφους.  Αντίστοιχα και στο Alt.gr που μας ενημερώνει και προβάλει τα αιτήματα μας, είναι στο πλευρό μας.

Στρατιώτες Λαγού Έβρου

Δείτε ακόμα...