Στρατιώτης απ’ το ΚΕΠΒ: Η Κυβέρνηση, φοβούμενη το επίκαιρο μήνυμα του Πολυτεχνείου, επιστρατεύει τον αυταρχισμό

Πολυτεχνείο 1973
Ο λαός ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των φοιτητών

Μπροστά στην επέτειο του Πολυτεχνείου η Κυβέρνηση, φοβούμενη το επίκαιρο μήνυμά του, επιστρατεύει τον αυταρχισμό για να κάμψει το εργατικό λαϊκό κίνημα.

Οι φαντάροι μόνο σαν αστείο μπορούν να εκλάβουν την πρόφαση για την προστασία της δημόσιας υγείας όταν από την πρώτη στιγμή που περάσαμε την πύλη του στρατοπέδου βρεθήκαμε μόνοι απέναντι στον καινούργιο κορωνοϊό.

Πολλοί συνάδελφοι χρειάστηκαν να περιμένουν μέρες μέχρι να λάβουν μέσα για την ατομική μας υγιεινή – μόλις 2-3 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες, καμιά δεκαριά μιας χρήσεως και λίγο αντισηπτικό – ενώ λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας για την υποδοχή μας δεν υπήρξε καν η δυνατότητα για την εφαρμογή των μέτρων κατά του συγχρωτισμού που η ίδια η διοίκηση είχε αποφασίσει.

Επιπλέον, σε κτίριο που φιλοξενεί 200 και πλέον στρατεύσιμους υπάρχει μόλις ένα αντισηπτικό και καθόλου σαπούνι με αποτέλεσμα τον κίνδυνο της εξάπλωσης του covid-19.

Την ίδια στιγμή, η Ν.Δ συνεχίζοντας το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, σκορπά αμέτρητα πόσα για ΝΑΤΟικές ανάγκες και αποστολές στο εξωτερικό, όπως την φύλαξη του εναέριου χώρου της Β. Μακεδονίας από ελληνικά αεροσκάφη, που καμία σχέση δεν έχουν με την υπεράσπιση της πατρίδας μας αλλά ίσα ίσα εμπλέκουν τον λαό μας σε επικίνδυνα παιχνίδια.

Όλα αυτά καθιστούν σύγχρονα τα συνθήματα του Πολυτεχνείου (Έξω οι ΗΠΑ / έξω το ΝΑΤΟ) τα οποία θα ακουστούν ανεξάρτητα απ’ τα χουντικής έμπνευσης κατασταλτικά μέτρα της Κυβέρνησης της Ν.Δ και την πάλη για την απεμπλοκή της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε και την έξωση των ξένων στρατευμάτων και βάσεων από την πατρίδα μας.

Στρατιώτης από το ΚΕΠΒ

Δείτε ακόμα...