Στρατιώτης από ΕΛΔΥΚ: Δεν ξεχνάμε τη προδοσία της χούντας με την οποία η Τουρκία εισέβαλε στο νησί της Κύπρου

Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)
Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)

Φέτος συμπληρώνονται 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τα συνθήματα που το σημάδεψαν παραμένουν επίκαιρα μέχρι και σήμερα.
Έξω οι ΗΠΑ – Έξω το ΝΑΤΟ.

Η χώρα μας μετατρέπεται σε μια απέραντη νατοϊκή βάση. Ανά πάσα ώρα και στιγμή η χώρα μας μπορεί να εμπλακεί σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τον οποίο θα τον πληρώσει ο ίδιος ο λαός.

Εμείς οι φαντάροι που υπηρετούμε στην ΕΛΔΥΚ δεν ξεχνάμε τη προδοσία της χούντας με την οποία η Τουρκία εισέβαλε στο νησί της Κύπρου καταλαμβάνοντας το 37% του νησιού.

Εμείς οι νέοι εμπνεόμαστε από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Παίρνουμε πολύτιμα διδάγματα για το τσάκισμα του Φασισμού στους χώρους δουλειάς στις γειτονιές μας.

Γεμίσαμε υπερηφάνεια όταν είδαμε τους συναδέλφους μας στρατιώτες  να καταθέτουν στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου και πλήθος λαού να φωνάζει ότι “οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά“.

Το προηγούμενο διάστημα η εργατική τάξη έδειξε τη δύναμη που έχει με την απεργία των εργαζομένων στα delivery,  στην COSCO. Όλα αυτά αποτελούν παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς αγώνες που πρόκειται να δώσουμε.

Πάνος Γαϊτανάς, Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...