Στρατιώτης από ΕΛΔΥΚ: Καμιά ανοχή στο έγκλημα! Καμιά συμμετοχή της χώρας μας στη σφαγή!

Καμιά ανοχή στο έγκλημα! Καμιά συμμετοχή της χώρας μας στη σφαγή!

Συναγερμός πρέπει να σημάνει στον λαό για να μπει εμπόδιο στον πόλεμο και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία καθώς και στη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν.

Διαχρονικά οι κυβερνήσεις έχουν βάλει τη χώρα μας στο μάτι του κυκλώνα των ανταγωνισμών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης ενισχύοντας τον δολοφονικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ με εξοπλισμό, βάσεις, αλλά και της συμμετοχής Ελλήνων στρατιωτικών στο ματοκύλισμα όπου γης(Κορέα,
Αφγανιστάν κ.α.).

Το ίδιο κάνουν και τώρα όπου έχουν παραδώσει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για να γίνει κόμβος μεταφοράς πολεμικού υλικού και στρατευμάτων όπου αναπτύσσονται στα σύνορα της Ρωσίας και προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν στον πόλεμο. Ταυτόχρονα η βάση της Σούδας είναι το μόνιμο ορμητήριο των κατασκοπευτικών αεροσκαφών που πετάνε πάνω από Ρωσία και Ουκρανία ενώ απογειώθηκαν και 12 επιθετικά ελικόπτερα από το Στεφανοβίκειο της Λάρισας, με προορισμό την συνοριογραμμή του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι κυβερνήσεις -ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ- βάφουν τα χέρια τους με το αίμα των νεκρών του πολέμου και κάνουν την χώρα μας μαγνήτη επιθέσεων με θύμα τον Ελληνικό λαό.

Οι λαοί στον πόλεμο, στις χώρες είτε των ηττημένων είτε των νικητών, καταλήγουν με νεκρούς, τραυματισμένους, με φτώχεια και καταστροφές. Νικητής μπορεί να είναι μόνο ο λαός που θα αποφασίσει να δώσει οριστικό τέλος σε όλα αυτά, θα αποφασίσει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, θα απεμπλακεί από τις λυκοσυμμαχίες.

Για αυτό και οι φαντάροι βροντοφωνάζουμε:

  • Καμία συμμετοχή και διευκόλυνση της χώρας μας στον πόλεμο και τους σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
  • Εξω το ΝΑΤΟ και η ΕΕ από την χώρα μας
  • Να κλείσουν τώρα όλες οι βάσεις του θανάτου
  • Ούτε ένας στρατιωτικός να μην βγει έξω από τα σύνορα της χώρας.

Στρατιώτης (ΤΘ), ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...