Στρατιώτης από Κομοτηνή: Εκφράζει τη βαθιά του συμπαράσταση στον καταδρομέα

Στρατόπεδο Παράσχου, Κομοτηνή, Ροδόπη (΄Δ ΣΣ)
Φώτο Αρχείου / Στρατόπεδο Παράσχου, Κομοτηνή, Ροδόπη / Πηγή: hronos

Στρατιώτης από Κομοτηνή εκφράζει τη βαθιά του συμπαράσταση στον καταδρομέα που η διοίκηση του ΚΕΕΔ αποφάσισε να τον τιμωρήσει για τη συμμετοχή του στην μεγαλειώδη πορεία την Τετάρτη, για την επέτειο των 48 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του στρατιώτη:

Θέλω να εκφράσω τη βαθιά συμπαράσταση μου στον καταδρομέα που η διοίκηση του ΚΕΕΔ αποφάσισε να τον τιμωρήσει για τη συμμετοχή του στην μεγαλειώδη πορεία την Τετάρτη, για την επέτειο των 48 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στις πορείες την Τετάρτη ακουστήκαμε γι’ αυτό και τους ενοχλεί!

Τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν παρά να επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η φωνή μας είναι πιο δυνατή από ποτέ, ότι η δράση μας μπαίνει σφήνα στα σχέδια κυβέρνησης και αστικής τάξης για μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας σε ΝΑΤΟικους σχεδιασμούς που σε τίποτα δεν έχουν κάνουν με την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. 

Τους ενοχλεί όταν τιμάμε αγωνιστικά την εξέγερση του Πολυτεχνείου γιατί ακριβώς συμπεριλάμβανε τα συνθήματα “έξω οι ΗΠΑ – έξω το ΝΑΤΟ”. Συνθήματα που σήμερα είναι ακόμα επίκαιρα αφού όλες οι κυβερνήσεις έχουν δώσει γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών.

Κρατάμε ψηλά τη σημαία του αγώνα για αποδέσμευση από αυτές τις ενώσεις συνεχίζοντας να παλεύουμε και να κατεβαίνουμε στο δρόμο πλάι στα  συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς του κινήματος είτε φοράμε παραλλαγές είτε όχι.

Οι στρατιώτες δεν παύουμε να έχουμε δικαιώματα και να τα διεκδικούμε!

Να παρθεί πίσω οποιαδήποτε τιμωρία επιβλήθηκε στον  στρατιώτη.

Στρατιώτης από Κομοτηνή

Δείτε ακόμα...