Στρατιώτης από Προβατώνα Έβρου: Καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού!

EUROKINISSI

Τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης όπου φασιστικές, περιθωριακές και χουλιγκάνικες ομάδες που χαιρετούσαν ναζιστικά δρούσαν ανενόχλητες μέσα στα σχολεία για να τρομοκρατήσουν μαθητές, φοιτητές και εργάτες αποκαλύπτουν ότι με το φασισμό δεν ξεμπερδεύουμε έτσι εύκολα. Αποδεικνύουν ότι ο φασισμός αξιοποιείται ως βαστάζος αυτού του συστήματος για να χτυπήσει και να τρομοκρατήσει το εργατικό λαϊκό κίνημα.

Μαθητές μάλιστα από δύο σχολεία που έδωσαν αγώνες και πέρσι και φέτος για να ανοίξουν τα σχολεία με όλα τα μέτρα ασφαλείας και να μπορούν να κάνουν μάθημα οι μαθητές στη τάξη. Και οι ναζί αξιοποιούνται και πάλι ως μαστίγιο του συστήματος δέρνοντας μαθητές μετανάστες και μέλη του 15μελους.

Και όλα αυτά με τη στήριξη και τις πλάτες της διεύθυνσης που τους άφησε να μπουν στο σχολείο, τους προστάτεψε και τους φυγάδευσε όταν χρειάστηκε. Είχαν μάλιστα και την ανοχή της αστυνομίας που τους άφησε να αλωνίζουν ανενόχλητοι και να μπαινοβγαίνουν στο σχολείο.Η ίδια διεύθυνση μάλιστα που στις περσινές κινητοποιήσεις των μαθητών του ίδιου σχολείου έφερε ακόμα και την αντιτρομοκρατική για να εμποδίσει τον δίκαιο αγώνα των μαθητών.

Γίνεται ξεκάθαρο λοιπόν ότι οι φασίστες δρουν με τη στήριξη του κρατικού μηχανισμού που τους χρησιμοποιεί για να χτυπήσει το εργατικό κίνημα οπότε το έχει ανάγκη. Αυτό είναι που τους θρέφει για να επιτίθενται θρασύδειλα με μαχαίρια, τέιζερ και αλυσίδες.
Ο λαός της περιοχής όμως με την άμεση αντίδραση και κινητοποίηση του δείχνει το δρόμο.

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολείο, σχολή, χώρο εργασίας σε όλα τα στρατόπεδα. Καμία επανάπαυση. Όσο υπάρχει αυτό το σάπιο σύστημα που τους γέννα και τους θρέφει το φασιστικό φίδι θα επωάζεται και θα χύνει το δηλητήριο του.

Οι στρατιώτες θητείας δείχνουμε την υποστήριξη μας στο λαό της Σταυρούπολης και τους μαθητές των 2 ΕΠΑΛ και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους. Δυναμώνουμε και εμείς τον δικό μας αγώνα μέσα στα στρατόπεδα ενάντια στο φασισμό, σε ρατσιστικά και ξενοφοβικά συνθήματα που ακούγονται ανά καιρούς σε διάφορα στρατόπεδα στην Ελλάδα. Δεν ανεχόμαστε τη δράση φασιστών στις μονάδες μας, περιθωριοποιούμε και απομονώνουμε τους φασιστικούς πυρήνες όπου υπάρχουν.

Ταυτόχρονα δεν αφήνουμε τα δικαιώματά μας στις πύλες και σηκώνουμε ανάστημα και διεκδικούμε συνθήκες ζωής που να αντιστοιχούν στον 21ο αιώνα και όχι να θυμίζουν 1940.

Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά – Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά.
Καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού!

Στρατιώτης από Προβατώνα Έβρου

Δείτε ακόμα...