Στρατιώτης από στρατόπεδο στην Κομοτηνή καταγγέλλει τη δράση των φασιστοειδών

Κομοτηνή - Στρατιώτες αποδίδουν τιμές - Ηρώο της πόλης
Φώτο Αρχείου / Κομοτηνή Μάιος 2020 – Στρατιώτες αποδίδουν τιμές – Ηρώο της πόλης / Πηγή: Eurokinissi

Σαν στρατευμένος και εγώ με τη σειρά μου καταδικάζω την οργανωμένη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν αγωνιστές μαθητές στα ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης, φοιτητές, εκλεγμένοι συνδικαλιστές, γονείς, όπως και μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, τις τελευταίες μέρες από φασίστες εγκληματίες. Οι συγκεκριμένες επιθέσεις αποδεικνύουν ότι δε τελειώσαμε με τον φασισμό κλείνοντας τους αρχι-Χρυσαυγιτες στη φυλακή.

Τεράστια ευθύνη έχουν όσοι χυδαία αναπαράγουν την βαθιά ανιστόρητη “θεωρία των δύο άκρων” εξισώνοντας τη δράση του οργανωμένου λαϊκού κινήματος με τη πιο αντιδραστική και σκοταδιστική θεωρία που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα.

Όπως στα σχολεία, τις σχολές, τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς έτσι και στα στρατόπεδα, δε έχει θέση το ναζιστικό φασιστικό ρατσιστικό δηλητήριο. Δεν έχουν θέση εθνικιστικά και αλυτρωτικά συνθήματα που σπέρνουν το μίσος στα μυαλά των νέων στρατευμένων.

Έχουμε καθήκον να απομονώσουμε κάθε τέτοιο περιστατικό κάνοντας μπλόκο στους φασίστες τόσο έξω, όσο και μέσα στα στρατόπεδα.

Στρατιώτης από στρατόπεδο στην Κομοτηνή

Δείτε ακόμα...