Στρατιώτης (ΔΒ): Οι στρατιώτες που υπηρετούμε τη θητεία μας δεν έχουμε καμία υποχρέωση στο ΝΑΤΟ

Την ίδια στιγμή που οι στρατευμένοι νέοι βλέπουμε τις οικογένειες μας και τον ελληνικό λαό να στενάζει κάτω από το βάρος της ακρίβειας εντείνονται όλο και περισσότερο οι φόβοι για την περαιτέρω εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδια ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή. 

Συνεχώς αναβαθμίζεται η εμπλοκή της Ελλάδας στη σύγκρουση ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας με την αποστολή πολεμικού υλικού αλλά και την αναβάθμιση των βάσεων μέχρι και την προετοιμασία για αποστολή αξιωματικών και στρατιωτών. Όλα αυτά μετατρέπουν σε στόχο επίθεσης την Ελλάδα.

Οι Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούμε τη θητεία μας δεν έχουμε καμία υποχρέωση στο ΝΑΤΟ παρά μόνο στον λαό για τη διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, για τα οποία σφυρίζουν αδιάφορα οι ιμπεριαλιστικές συμμαχίες που έχουν άλλες επιδιώξεις για την περιοχή.  

Καμία λοιπόν συμμετοχή στρατιώτη ή αξιωματικού των ενόπλων δυνάμεων στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει εδώ και τώρα η επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία! Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους!

Καταδικάζω την άδικη ποινή φυλάκισης στον συνάδελφο καταδρομέα της 6ης ΕΤΕΘ, να παρθεί τώρα πίσω, να δυναμώσει η αλληλεγγύη στους στρατιώτες που δεν θέλουν να γίνουν βορά στη σφαγή που ετοιμάζεται για ξένα συμφέροντα. 

ΣΤΡ ΔΒ Λαγόπουλος Στέφανος

Δείτε ακόμα...