Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ: Και όλα ξαφνικά πάγωσαν γύρω μας…

Σύγκρουση δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train, στον Ευαγγελισμό σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών: μιας εμπορευματικής αμαξοστοιχίας και της αμαξοστοιχίας IC 62 που είχε αναχωρήσει από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.
Σύγκρουση δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train, στον Ευαγγελισμό σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών: μιας εμπορευματικής αμαξοστοιχίας και της αμαξοστοιχίας IC 62 που είχε αναχωρήσει από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Τέμπη 28/02/2023 23:22μ.μ, και όλα ξαφνικά πάγωσαν γύρω μας…

Σε ένα κράτος και σύστημα, όπου το δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή είναι κόστος, όλα μετά μπαίνουν στο περιθώριο.

Μπροστά στην εικόνα αυτής της τραγωδίας ποιος δεν συγκλονίστηκε, έκλαψε δεν είχε οργή μέσα του. Μα όλοι τους ένας προς ένας ήταν κάποιος από εμάς. Οι περισσότεροι ταξιδέψαμε με αυτό το τρένο με αυτά τα βαγόνια κάποτε…

Το κυνήγι για το κέρδος οδηγεί στην απώλεια ζωών με κωμικοτραγικές ατάκες <<Ήταν ένα τραγικό ανθρώπινο λάθος>>. Οι εργαζόμενοι του κλάδου χρόνια είχαν προβλέψει όλα αυτά τα φρικιαστικά που ζούμε αυτές τις μέρες!

Πόση συγκάλυψη τέλος πάντων σε όλο αυτό το έγκλημα;

Ακούστε το καλά και βάλτε βαθιά στο νου σας!

Ο λαός και η νέα γενιά θα πάρει εκδίκηση για όλους τους νέους που χάθηκαν…

Τα παιδιά και τα εγγόνια των μεγαλύτερων σε ηλικία που χάθηκαν θα πάρουν τη σκυτάλη στο να αλλάξουν αυτό το σάπιο σύστημα.

Εμείς θα είμαστε αυτοί στο τέλος που θα πούμε την τελευταία κουβέντα.

Δεν παίχτηκε η παρτίδα μας ακόμα!

Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...