Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ: Να καταδικαστεί το έγκλημα σε βάρος της Παλαιστίνης

Παλαιστίνη: Ξημέρωμα στη Λωρίδα της Γάζας 20/5/2021
Φώτο Αρχείου / Παλαιστίνη: Ξημέρωμα στη Λωρίδα της Γάζας 20/5/2021 / Πηγή: TWITTER

Τα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες μέρες μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Κύπρο που βρισκόμαστε, μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο. Εκατοντάδες νεκροί, άμαχοι, μεταξύ αυτών δεκάδες παιδιά και γυναίκες από το πολυήμερο βομβαρδισμό που διεξήχθη από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

Είναι θράσος και πρόκληση να αποκαλούνται αυτές οι επιθέσεις αυτοάμυνα, επιχείρημα με το οποίο δικαιολογούνταν οι δολοφονικές επιδρομές από το «δημοκρατικό» ευρωατλαντικό τόξο. Πρέπει να είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την ολοένα και αυξανόμενη συνεργασία της χώρας μας με το Ισραήλ μέσω διακρατικών σχημάτων, κοινών στρατιωτικών ασκήσεων, εκπαιδεύσεων κλπ. Αποδεικνύεται ότι το ελληνικό κράτος συμμετέχει επιθετικά στο κουβάρι των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς να διστάζει να συνεργάζεται με τέτοια κράτη που αιματοκυλούν τόσο ξεδιάντροπα λαούς.

Δηλώνω την αλληλεγγύη μου στον παλαιστινιακό λαό! Να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους όπως έχει ψηφιστεί στον ΟΗΕ, αλλά και η ελληνική κυβέρνηση να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου του 2015 για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Γιαγτζόγλου Αλέξης, φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...