Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ: Τα συνθήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και το σύνθημα Ψωμί, παιδεία, ελευθερία παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Οι ραγδαίες εξελίξεις του πόλεμου και τα δεινά που διαδραματίζονται στις γύρω περιοχές με αποκορύφωμα τον πόλεμο στην Ουκρανία,  την άμεση συμμετοχή της χωράς μας σε αυτό τον πόλεμο και την κυβέρνηση να δίνει γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών, τίποτα δεν πρέπει να μας περνάει αδιάφορο.

Με την ακρίβεια να τσακίζει κόκαλα και να ριμάζει ακόμα περισσότερο στις βασικές μας ανάγκες. Και οι γονείς μας να τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα με τις τεράστιες αυξήσεις στο ηλεκτρικό στα καύσιμα στα είδη λαϊκής κατανάλωσης. Αλλά σαν να μην φτάνουν όλα αυτά από την άλλη μεριά κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα φέρνουν στο προσκήνιο την πανεπιστημιακή αστυνομία να κάνει πλιάτσικο στους φοιτητικούς χώρους υιοθετώντας αρμοδιότητα “σερίφη”, χρησιμοποιώντας το προηγούμενο διάστημα μέσα καταστολής χημικά,ξυλοδαρμούς και απειλές στους αγωνιζόμενους φοιτητές,χωρίς βέβαια να περάσει η γραμμή της κυβέρνησης!

Η επέτειος του Πολυτεχνείου με την συνολική συνεισφορά της εργατικής  τάξης της χώρας μας έρχεται να δώσει ηχηρό μήνυμα σε όλα αυτά που ζούμε.. Μήνυμα ελπίδας πως αυτό το σύστημα δεν είναι ανίκητο.

Η ανάγκη και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα κάνει στην άκρη όλους αυτούς που βάζουν εμπόδια στα πραγματικά και δίκαια αιτήματα του λαού!

Κανένας φαντάρος να μην συμμετάσχει στα βρώμικα σχέδια των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών πολέμου ΝΑΤΟ ΕΕ !

Αμέριστη στήριξή στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 17/11 μέσα από τα εργατικά σωματεία τους φορείς τους φοιτητικούς και μαθητικούς συλλόγους…

ΕΞΩ ΑΙ ΗΠΑ,ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ! 

Στρατιώτης ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...