Στρατιώτης Νίκος Φάσσας: Με τους λαούς που αγωνίζονται για τη λευτεριά και το δίκιο τους…

Παλαιστίνιοι

Με τους λαούς που αγωνίζονται για τη λευτεριά και το δίκιο τους… του στρατιώτη Νίκου Φάσσα

Τις τελευταίες μέρες, δίπλα μας κι αυτή τη φορά, περίπου 800 χλμ μακριά, η φωτιά του πολέμου έχει ανάψει για τα καλά.

Υπάρχει ανησυχία, προβληματισμός από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, στη δολοφονία του λαού της Παλαιστίνης για πολλοστή φορά.

Είναι ο λαός που εδώ και 75 χρόνια του κλέβει τη γη και τη ζωή, το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ όπως σωστά έχει χαρακτηριστεί από την ανθρωπότητα!

Είναι ο λαός που μετρά χιλιάδες εκτοπισμένους και ξεριζωμένους από τα σπίτια τους, καταδικασμένοι να ζουν σε μια πολύ μικρή λωρίδα γης, (μόλις όσο είναι το νησί της Θάσου) 2,2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι!

Είναι ο λαός που τα παιδιά του έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να κάνουν όνειρα, γιατί πρώτα πρέπει να γλιτώσουν από τα βασανιστήρια, τη φυλακή, τις πολεμικές επιδρομές και τις βόμβες στα σπίτια και τα σχολεία τους!

Είναι ο λαός που δεν μπορεί να ζήσει στη χώρα του γιατί το νερό και το ρεύμα κόβεται, γιατί δεν υπάρχουν καύσιμα, δεν υπάρχουν υλικά και φάρμακα για τα νοσοκομεία!

Τρομοκράτες δεν είναι ο Παλαιστινιακός λαός, που παλεύουν για το δίκιο και τη λευτεριά τους, αλλά το Ισραήλ που με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωση, το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ που οργανώνουν τη βία, την τρομοκρατία και τις δολοφονίες σε βάρος τους!

Είναι το κράτος του Ισραήλ και η ακροδεξιά κυβέρνησή του, που με τον κατοχικό του στρατό εδώ και χρόνια δολοφονεί, βασανίζει και φυλακίζει μικρά παιδιά, που ισοπεδώνει πόλεις και χωριά εδώ και δεκαετίες.

Είναι οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή, που για να ελέγχουν μια περιοχή γης ανάμεσα στα ανταγωνιστικά καπιταλιστικά κράτη (σ.σ Ιράν, Σ. Αραβία, Λίβανο κ.α) δε διστάζουν να προκαλούν τόσο πόνο και δυστυχία στους λαούς της περιοχής.

Και όταν μιλάμε για λαούς της περιοχής εννοούμε και τον λαό του Ισραήλ, και της Παλαιστίνης, και της Ιορδανίας, και της Συρίας και όλων των χωρών της μέσης Ανατολής…

Σε αυτό λοιπόν το έγκλημα που σκορπίζει θάνατο, πόνο και δυστυχία, σταθερά οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι με το ακροδεξιό κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, όπως άλλωστε είναι με το επίσης ακροδεξιό μόρφωμα του Ζελένσκι, του τάγματος Αζόφ που χειροκροτούσαν όλοι τους πλην ΚΚΕ στο ελληνικό κοινοβούλιο κ.α.!

Οι κίνδυνοι για τον ελληνικό λαό και τους λαούς της περιοχής είναι ήδη πολύ μεγάλοι!

Οι στρατιώτες, οι ναύτες και οι σμηνίτες που υπηρετούμε τη θητεία μας δεν έχουμε καμία δουλειά στον πόλεμο εναντίον του Παλαιστινιακού λαού και των άλλων λαών της περιοχής.

Υπηρετούμε τη στρατιωτική μας θητεία για να υπερασπιστούμε τον λαό, τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά» του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με όλο το προσωπικό της. Καμία εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ισραήλ στη Γάζα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΦΑΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

Δείτε ακόμα...