Στρατιώτης Τεθωρακισμένων: Το 2023 συνεχίζουμε με περισσότερο θάρρος και τόλμη μέχρι τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ, Αλεξανδρούπολη Έβρος Τεθωρακισμένα

Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους στρατευμένους και τις οικογένειές τους. Την νέα χρονιά θα αναμετρηθούμε με νέες προκλήσεις στην ζωή μας και είναι σημαντικό να έχουμε δύναμη για τους καθημερινούς αγώνες που καλούμαστε να δώσουμε.

Ήδη από την χρονιά που πέρασε ο λαός έδωσε σκληρή μάχη ενάντια στην ακρίβεια, στους χώρους δουλειάς, τα ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή κ.α. Αυτή η μάχη έχει σημασία να δυναμώσει ώστε να ζήσουμε μια ζωή στο ύψος των ονείρων μας και των δυνατοτήτων της εποχής, μια ζωή που δεν χωρά φτώχεια, εξαθλίωση και πολέμους, χωρίς ανθρώπους που θα χάνουν τα σπίτια τους από τα κοράκια των τραπεζών ή θα μένουν χωρίς θέρμανση μέσα στο καταχείμωνο.

Όσο βλέπουμε τα σύννεφα πολέμου να αυξάνονται, η φωνή διεκδίκησης για να απεμπλακεί η χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ χρειάζεται να ενισχυθεί μέσα και έξω από τον στρατό. Το atl.gr μας δίνει δύναμη μέσα από την καθημερινή πληροφόρηση για τις εξελίξεις αλλά και την ανάδειξη των προβλημάτων των στρατοπέδων. Παίζει καθοριστικό ρόλο για τον αγώνα μας και για αυτό η ενίσχυση λειτουργεί ως πολλαπλασιαστική δύναμη.  Σε όλες αυτές τις προκλήσεις ο λαός μας θα ανταποκριθεί όπως πάντα με ψηλά το κεφάλι, διεκδικώντας όλα αυτά που η άρχουσα τάξη του πλασάρει ως ανέφικτα. Οι αγώνες και οι νίκες των εργαζομένων σε πολλούς χώρους δουλειάς φέτος (Cosco, Πετρέλαια και Λιπάσματα Καβάλας, efood, Μαλαματίνα κ.α) μας δείχνουν πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο όταν ο λαός συσπειρώνεται ενάντια στα σχέδια των καταπιεστών του.

Για αυτό και φέτος συνεχίζουμε με ακλόνητη την πεποίθηση πως εμείς οι ίδιοι και ο αγώνας μας είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα μας. Γιατί έχει αποδειχθεί αμέτρητες φορές στην ιστορία ότι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον λαό είναι ο ίδιος λαός, και κανένας, παλιός ή νέος, προβεβλημένος σωτήρας.

Το 2023 συνεχίζουμε με περισσότερο θάρρος και τόλμη μέχρι τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα.

Στρατιώτης Τεθωρακισμένων Πατσιώλης Κωνσταντίνος, στρατόπεδο Κανδηλάπτη

Δείτε ακόμα...