Super league 1: Ήττα της ΑΕΚ – Νίκες για ΠΑΟ και Ολυμπιακό

Super league 1: Ήττα της ΑΕΚ - Νίκες για ΠΑΟ και Ολυμπιακό / Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός
Πηγή: Eurokinissi

Με τον χειρότερο τρόπο έκανε ποδαρικό στο 2023 η ΑΕΚ στη Super league 1. Η Ένωση εμφάνισε πολλά αμυντικά κενά στα Γιάννινα, έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να παίρνει τη νίκη με 2-1 και να αφήνει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στο -7 πέντε μέρες πριν το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό.

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει από την έδρα του Λεβαδειακού, σε ένα ματς που σημειώθηκαν λιποθυμίες φιλάθλων του Παναθηναϊκού από χρήση δακρυγόνων της Αστυνομίας στις κερκίδες. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 χάρη στο τέρμα του Βέρμπιτς επιστρέφοντας έτσι στις νίκες φτάνοντας στους 42 βαθμούς. 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού στη Νίκαια χάρη στα δύο υπέροχα τέρματα των Μπακαμπού και Φορτούνη, εκμεταλλευόμενος έτσι την ήττα-σοκ της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» μειώνοντας την απόσταση από την δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς.

ΟΦΗ και Βόλος έμειναν στο 0-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Σήμερα οι αναμετρήσεις έχουν ως εξής:

  • Αστέρας – Λαμία
  • Παναιτωλικός – Ατρόμητος
  • ΠΑΟΚ – Άρης

Δείτε ακόμα...