Super League 1: «Ποδαρικό» στη νέα χρονιά σήμερα και αύριο

Super League

«Ποδαρικό» στη νέα χρονιά κάνει το πρωτάθλημα της Super League 1 με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής, η οποία διεξάγεται σήμερα Τρίτη 3 και αύριο Τετάρτη 4 Γενάρη.

Σήμερα, στις 4.30 μ.μ. ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Βόλο και στη συνέχει τη σκυτάλη παίρνουν οι τρεις… «μεγάλοι».

Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, των δύο τελευταίων ωστόσο ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, ταξιδεύει στη Λιβαδειά, έχοντας στο πλευρό του πάνω από 2.500 φίλους του, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό, στις 5 μ.μ. με στόχο την επιστροφή στις νίκες που θα τον διατηρήσουν σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του.

Μία από αυτούς είναι η ΑΕΚ, η οποία στις 8 μ.μ. δοκιμάζεται στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει οπωσδήποτε να διατηρήσει τουλάχιστον τη διαφορά των 4 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ενόψει του μεγάλου αθηναϊκού ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας.

Στις 9.30 μ.μ. ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ιωνικό στη Νίκαια, με στόχο τη νίκη που θα δώσει ψυχολογία στους «ερυθρόλευκους» για την επιστροφή που θέλουν να κάνουν με το νέο έτος στο πρωτάθλημα.

Αύριο Τετάρτη, στο πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης δεσπόζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, στην Τούμπα. Ακόμα, αναμετρώνται Αστέρας Τρίπολης και Λαμία, Παναιτωλικός και Ατρόμητος.

Δείτε ακόμα...