“Σύγχρονη Εποχή”: Μεγάλες εορταστικές προσφορές σε βιβλία – Ευκαιρία για διάβασμα και ένα καλό δώρο για κάθε φαντάρο

Μονάδες και Φυλάκια του Έβρου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εν όψει των εορτών
(Φωτό αρχείου)

Μεγάλες προσφορές από το βιβλιοπωλείο της “Σύγχρονης Εποχής” εν όψει της εορταστικής περιόδου που αγγίζουν το 50% σε σειρά εκδόσεων.

Το βιβλίο, πιστός σύντροφος κάθε φαντάρου στις ατέλειωτες ώρες μιας δύσκολης – από πολλές απόψεις- θητείας, είναι ένα ισχυρό όπλο, μια φωτεινή διέξοδος, κρυστάλλινη γνώση που μας ολοκληρώνει ποικιλοτρόπως.

Όποιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρόνο ή ότι δεν βρίσκει κάποιο χρόνο για διάβασμα, πιστεύω ότι δεν είναι ειλικρινής. Το σωστό είναι ότι δε φτάνει ο χρόνος, λόγω των σύνθετων και συνεχών εξελίξεων που επιβάλλουν πολύ τρέξιμο και πρακτική δράση, να περνάς περισσότερο χρόνο με το βιβλίο. Αλλά πάντα μπορεί ο καθένας και η καθεμιά να εξοικονομεί χρόνο, όσο μπορεί ο καθένας. Γι’ αυτό δε χρειάζεται να «δραπετεύεις» στον κόσμο του βιβλίου, αλλά να επιδιώκεις να ζεις στον κόσμο του βιβλίου, ενταγμένο οργανικά σε κάθε δράση και ενέργειά σου, στον οποιοδήποτε προγραμματισμό σου.

Δ. Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Οι προσφορές, αφορούν μία τεράστια γκάμα εκδόσεων, από ιστορία, πολιτική μέχρι την πεζογραφία – ελληνική και ξένη- και τις τέχνες.

Ευκαιρία, λοιπόν, για την αγορά , για προσωπική χρήση ή ένα…καλό δώρο για κάθε φαντάρο.

Δείτε ε΄δω τη λίστα με τις προσφορές.

Για περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της “Σύγχρονης Εποχής”.

Δείτε ακόμα...