Συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας οι διαδηλωτές

Χιλιάδες διαδηλωτές έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ήδη στην Ομόνοια, και στις άλλες προσυγκεντρώσεις που έχουν ορίσει τα συνδικάτα για το μεγάλο σημερινό συλλαλητήριο στις 12:00 στο Σύνταγμα.

Με τραγούδια και συνθήματα εξακολουθούν να συγκεντρώνονται εργαζόμενοι από τα «Λιπάσματα Καβάλας» και τα «Πετρέλαια Καβάλας» στην πλατεία Ομονοίας όπου σε λίγη ώρα θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, τους λιμενεργάτες της COSCO και δεκάδες σωματεία και φορείς προκειμένου να συμμετάσχουν το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Τα Σωματεία της Καβάλας, άναψαν καπνογόνα και φωνάζουν συνεχώς συνθήματα όπως: «Καβάλα oil εργατιά – Όλοι ενωμένοι σαν γροθιά», «Πετρέλαια λιπάσματα – είμαστε μαζί ότι κι αν συμβεί».

Στην Ομόνοια έφτασαν με μηχανοκίνητη πορεία οι εργαζόμενοι της Cosco. Οι λιμενεργάτες ενώθηκαν με τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας και στα Λιπάσματα Καβάλας που ήδη έχουν φτάσει εκεί, διαδίδοντας παντού το κάλεσμα ξεσηκωμού. 

Στην πλ. Ομονοίας έφθασαν πριν λίγο και οι απεργοί της ΛΑΡΚΟ μαζί με τις οικογένειες τους και εργαζόμενους από τη Στερεά και την Εύβοια.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...