Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας

Την απεμπλοκή και καμία συμμετοχή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία απαιτούν Επιτροπές Ειρήνης, Εργατικά Κέντρα και σωματεία σε όλη τη χώρα διοργανώνοντας κινητοποιήσεις σε διάφορες πόλεις. 

Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 14 Μάρτη 

Στη Ζάκυνθο, το Εργατικό Κέντρο και η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο (Ευγενίδου 5). 

Στην Πάτρα, το Εργατικό Κέντρο και η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Εργατικό Κέντρο στις 6.30 το απόγευμα. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης. 

Στην Κεφαλονιά, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και η Επιτροπή Ειρήνης Κεφαλλονιάς – Ιθάκης, καλούν σε συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης. 

Την Τετάρτη 16 Μάρτη 

Στη Σπάρτη, αντιπολεμική εκδήλωση ενάντια στον πόλεμο αλλά και την ακρίβεια διοργανώνουν στην κεντρική πλατεία στις 7 το απόγευμα, η Επιτροπή Αγώνα για τη Σωτηρία του Πάρνωνα από τις ανεμογεννήτριες, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας, η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Δήμου Σπάρτης. Θ’ ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Την Πέμπτη 17 Μάρτη 

Στη Σάμο, το Εργατικό Κέντρο διοργανώνει συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Καρλοβάσου ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και διεκδικώντας παράλληλα μέτρα για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος από την ακρίβεια. 

Την Παρασκευή 18 Μάρτη 

Στο Ρέθυμνο, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο 

Στα Χανιά, η Επιτροπή Ειρήνης, σωματεία και φορείς του νομού Χανίων, καλούν σε συλλαλητήριο στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Δείτε ακόμα...