Συγκέντρωση στις 15 Ιουνίου στο Εφετείο, στην έναρξη της δευτεροβάθμιας δίκης της εγκληματικής Χρυσής Αυγής

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου, στις 8 π.μ., στο εφετείο Αθηνών, ημέρα έναρξης της δίκης σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Στο κάλεσμά του το Συνδικάτο Μετάλλου νομού Αττικής αναφέρει:

«Όπως στις 7 Οκτώβρη του 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το “παρών” για να συμβάλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Παρά την ιστορική απόφαση εκείνης της ημέρας, που με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσαν τα συνδικάτα και ο λαός με την παραδειγματική συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν ξεμπερδεύουμε έτσι απλά μαζί τους.

Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στους φασίστες και σε αυτούς που τους δημιουργούν και τους τρέφουν, τους καπιταλιστές και το σύστημα τους.

Καθημερινά δίνοντας τη μάχη για τη βελτίωση των όρων ζωής μας αντιμετωπίζουμε στην πράξη και τους φασίστες που καλλιεργούν το ρατσισμό, το διαχωρισμό ανάλογα με το χρώμα, τα πιστεύω κ.α. για να αποκρύπτεται ο βασικός υπεύθυνος για τα όσα βιώνουμε, ο καπιταλισμός.

Τους ξαναλέμε, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί γιατί μας θέλουν σύγχρονους δούλους να δουλεύουμε με το βούρδουλα για ψίχουλα, δίχως δικαιώματα. Κανένας εργάτης μη μείνει αμέτοχος. Καταδικάζουμε και πάλι τους εγκληματίες φονιάδες της Χρυσής Αυγής».

Δείτε ακόμα...