Συνάντηση Ένωσης Λιμενικών Κεντροδυτικής Ελλάδος με τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας

ΕΠΛΣ Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας - Μέλος της ΠΟΛ
Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας – Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών

Συνάντηση με τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Λιμενικών Κεντροδυτικής Ελλάδος την Δευτέρα, 27 Ιούνη. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο της Ένωσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το προσωπικό του Λιμενικού όπως το Π/Δ Μεταθέσεων.

Το Δελτίο της Ένωσης:

“Αγαπητές αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία του Δ.Σ της «ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»  πραγματοποίησε την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 συνάντηση με τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ ΧΑΝΟΥΜΙΔΗ Λάζαρο, παρουσία και της κυρίας Υπολιμενάρχη Αντιπλοίαρχου Λ.Σ ΚΟΛΟΒΟΥ Παναγιώτας.                 

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν  εκτεταμένα  θέματα που αφορούν άμεσα τους συναδέλφους μας προκειμένου δοθούν λύσεις, ενημερώσαμε  επίσης και για την δομή την καταστατική δράση και λειτουργία της Ένωσής μας αλλά και της Π.Ο.Λ. και τις ενέργειες της ως προς το π/δ μεταθέσεων και όχι μόνο.

Ο κ. Λιμενάρχης  από την πλευρά του αφού μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας, συμφώνησε πως οι προτάσεις μας είναι προς την σωστή κατεύθυνση και πως έχει κάνει ήδη ενέργειες για επίλυσης πολλών από εξ αυτών όπου και μας τις ανέπτυξε.

Ευχαριστήσαμε τον κ. Λιμενάρχη και την κ. Υπολιμενάρχη για τον χρόνο τους ευχόμαστε και πάλι καλή αρχή και καλή δύναμή στο έργο τους και δεσμευόμαστε για πραγματοποίηση νέας συνάντηση”.                    

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...