Σήμερα η περιοδεία του Δ. Κουτσούμπα στο Αγρίνιο – Αυτή την ώρα συνάντηση με φορείς της Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με φορείς της Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση με μαζικούς φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, έχει αυτή την ώρα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή.

Νωρίτερα σήμερα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Αγρίνιο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Γιώργο Παπαναστασίου.

Ο Δήμαρχος έθεσε το ζήτημα της χρηματοδότησης του Δήμου η οποία είναι μειωμένη, παρά το γεγονός ότι δίνονται όλο και περισσότερες αρμοδιότητες στην Τοπική Διοίκηση. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις θέσεις του ΚΚΕ για την διεκδίκηση επαρκούς χρηματοδότησης, ενώ φέρνοντας το παράδειγμα της αγωνιστικής δημοτικής αρχής της Πάτρας σημείωσε πως οι Δήμοι θα πρέπει να προβάλλουν τις διεκδικήσεις τους από θέση αντιπολίτευσης στην εκάστοτε κυβέρνηση.

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τον Δήμαρχο Αγρινίου

Τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνόδευαν στη συνάντηση ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του Κόμματος, ο Παναγιώτης Σταθελάκης, γραμματέας της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ και ο Δήμος Παπανικολάου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αγρινίου. 

Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο Αγρίνιο

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: 

  • 17:20 – Επίσκεψη στο Μπλόκο των αγροτών Χαλικίου.
  • 18:30 – Ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Αερογέφυρα Αγρινίου.
  • 20:30 – Εκδήλωση-συνεστίαση με το μουσικό συγκρότημα από το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι» του Δήμου Πάτρας, στο Αρχοντικό της Λίμνης.
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...