Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τον Κ. Πελετίδη στην Πάτρα

Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με τον Κ. Πελετίδη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη είχε πριν λίγη ώρα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που επισκέπτεται την Πάτρα.

Μετά τη συνάντηση, ο Δ. Κουτσούμπας σε δήλωση του ανέφερε ότι η αγωνιστική δημοτική αρχή της Πάτρας είναι παράδειγμα για όλη την Ελλάδα και κάλεσε τον Κ. Πελετίδη σε ανανέωση της θητείας του.

Συγκεκριμένα, μετά τη συνάντηση, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, δήλωσε:

“Πολύ συχνά βρισκόμαστε βέβαια στην Πάτρα, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι μόνο ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της πατρίδας μας, με χιλιάδες εργαζόμενους, με συνανθρώπους μας, που υποφέρουν μέσα σε αυτό το σύστημα και με αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Ιδιαίτερα, θέλω να επισημάνω ότι βρισκόμαστε εδώ στην Πάτρα, γιατί ακριβώς αυτός ο λαός, αυτός ο κόσμος έχει μία αγωνιστική δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη, ως δήμαρχο, που όλα αυτά τα χρόνια διεκδικεί, αγωνίζεται, βρίσκεται στο πλευρό του πατραϊκού λαού. Είναι υπόδειγμα, παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Πολλοί δήμαρχοι, πολλά δημοτικά συμβούλια που επισκέπτομαι σε όλη την χώρα, ακριβώς αυτό το πράγμα μας λένε. Η Πάτρα όντως είναι υπόδειγμα. Και αυτό γίνεται χάρη στη μεγάλη προσφορά, τη δουλειά, τη συλλογική δράση όλων με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη. Και βέβαια η ανανέωση της θητείας του για ακόμη μία φορά θα δείξει ότι όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να ανέβει και σε ακόμη ανώτερα επίπεδα.

Η Πάτρα αλλάζει, έχει ήδη αλλάξει, το βλέπουμε όλοι όσοι ερχόμαστε εδώ. Μιλάμε όχι μόνο γι’ αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, αλλά κυρίως για τις υποδομές, όλα αυτά που γίνονται και τα απολαμβάνει ο πατραϊκός λαός με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, από την υποχρηματοδότηση της τοπικής διοίκησης και των δήμων, από μία σειρά τέτοια προβλήματα που δημιουργούν όμως οι άλλες πολιτικές. Γι’ αυτό ο αγώνας, η διεκδίκηση είναι το παν.

Είμαστε στο πλευρό του πατραϊκού λαού, της δημοτικής αρχής, των μαζικών φορέων εδώ του νομού, για να κάνουμε οτιδήποτε καλύτερο γίνεται. Και βεβαίως και μπροστά στις βουλευτικές εκλογές να απευθύνω ένα κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ γιατί μόνο τελικά ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό στο δρόμο της ριζικής αλλαγής με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό.”

Πάντα είχαμε τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στην προσπάθειά μας να λύσουμε προβλήματα του λαού της Πάτρας δήλωσε ο Κώστας Πελετίδης.

Αργότερα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρη Μαρμούτα.

Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ και στις 9 μ.μ. θα παρευρεθεί στην συνεστίαση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας, στο κέντρο “ΈΠΑΚΡΟΝ” στο Μιντιλόγλι.

Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα με τον Κ. Πελετίδη
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...