Συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη την Τετάρτη στην Τεχνόπολη

Μίλτος Πασχαλίδης Τραγουδοποιός Μουσική
Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανοίγει την καλοκαιρινή του περιοδεία με μια συναυλία την Τετάρτη 9 Ιούνη στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, οχτώ χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στον συγκεκριμένο συναυλιακό χώρο. 

Ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός, αυθόρμητος και χαρισματικός, ο τραγουδοποιός σημειώνει 26 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Η μεγάλη ανυπομονησία και η έντονη ανάγκη επικοινωνίας με το κοινό μετά από έναν σχεδόν χρόνο αναγκαστικής απουσίας αποτελούν εγγυήσεις για ένα αξέχαστο ραντεβού στην Τεχνόπολη, με τα αγαπημένα τραγούδια του Μίλτου, αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή, αφού ο Μίλτος υπόσχεται -όπως πάντα- πολλά στοιχεία αυτοσχεδιασμού, εκπλήξεις και αυθορμητισμό.

Με βάση τα μέτρα πληρότητας που ισχύουν, τα εισιτήρια για την Τεχνόπολη είναι ήδη εξαντλημένα ωστόσο, καθώς η συναυλία θα προβληθεί παράλληλα σε live streaming, διατίθενται εισιτήρια (στο «viva.gr») για διαδικτυακή παρακολούθηση στην τιμή των 5 ευρώ.

Δείτε ακόμα...