ΣΥΡΙΖΑ: Φουντώνουν οι διεργασίες ενόψει του δεύτερου γύρου

Συνάντηση του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον μέχρι πρότινος συνυποψήφιο για την προεδρεία του κόμματος Νίκο Παππά, στην Βουλή, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Φουντώνουν οι παρασκηνιακές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του κόμματος, την ερχόμενη Κυριακή. 

Ο Ν. Παππάς, που δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο, ανακοίνωσε την στήριξη του στον Στ. Κασσελάκη, μετά την συνάντησή που είχαν στη Βουλή, δηλώνοντας ότι «μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης».

«Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μα προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο, σήμερα με την υποστήριξη σου κάνουμε το δεύτερο βήμα, και την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα», δήλωσε από την πλευρά του ο Στ. Κασσελάκης, εμφανιζόμενος ως το πρόσωπο που μπορεί να εγγυηθεί πιο γρήγορα την επαναφορά του ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά αστικής διακυβέρνησης.

Η Έφη Αχτσιόγλου ζήτησε την διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στ. Κασσελάκη, υποστηρίζοντας πως «θα πρέπει να εξηγηθούν οι πολιτικές θέσεις με σαφή τρόπο». Ο Στ. Κασσελάκης απέρριψε την πρόταση της.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...