«Τα κέρδη σκέφτεστε και όχι την υγεία του λαού»

«Τα κέρδη σκέφτεστε και όχι την υγεία του λαού», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, απευθυνόμενος προς τους κυβερνώντες και υπογράμμισε ότι είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης διότι δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, ανέφερε ότι η αιτία για την άσχημη κατάσταση του δημόσιου συστήματος Υγείας είναι πως οι κυβερνήσεις διαχρονικά θυσίασαν την υγεία και τις ανάγκες του λαού στις ανάγκες της καπιταλιστικής οικονομίας και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Πρόσθεσε ότι η κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από τη σκοπιά των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων.

Τόνισε πως η κυβέρνηση αρνείται την πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας που ζει σε βάρος του δημόσιου συστήματος Υγείας από την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ είναι υπέρ της κατάργησης της επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία.

Για τα μέτρα που σχετίζονται με τις επιπτώσεις στην οικονομία ανέφερε ότι στον λαό δίνονται ψίχουλα που θα τα πληρώσει στο πολλαπλάσιο και στους επιχειρηματικούς ομίλους δίνονται τα πακέτα.

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...