Τα μάζεψαν οι Ναζί αλεξιπτωτιστές – Καμία εκδήλωση στην Κρήτη

Λίγες ώρες πέρασαν από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης με την οργάνωση που ήθελε να τιμήσει τους ναζί – κατακτητές της Κρήτης στις ημέρες μνήμης της Μάχης της Κρήτης και οι αντιδράσεις φαίνεται ότι άλλαξαν τα σχέδια τους.

Έτσι, από την ιστοσελίδα τους αφαιρέθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, στην ηγεσία και διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών υπάρχουν τουλάχιστον τρεις Έλληνες, οι οποίοι είναι βραβευμένοι αστυνομικοί.

Χθες σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Κρήτης του ΚΚΕ σημείωνε μεταξύ άλλων:

“Ακόμα πιο προκλητικό είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη οργάνωση φέρεται ότι ανήκει επισήμως στις «εφεδρείες» των στρατιωτικών δυνάμεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και ακόμα ότι ο πρόεδρος και άλλα μέλη της είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί χωρών της ΕΕ. Ενώ επίσης φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουν αντίστοιχες φιέστες στα πλαίσια των εορτασμών της Μάχης της Κρήτης με την ανοχή κυβερνήσεων και τοπικών  φορέων.

Για άλλη μια φορά είναι εκτεθειμένες  η κυβέρνηση, τα αστικά κόμματα, η περιφερειακή και δημοτικές αρχές του νησιού που στηρίζουν με τα μπούνια την δράση των ευρωπαίων και ΝΑΤΟϊκών φονιάδων στην περιοχή, με τις διευκολύνσεις που παρέχουν για την λειτουργία της βάσης της Σούδας και πολλών άλλων εγκαταστάσεων, βάζοντας σε σοβαρούς κινδύνους το λαό μας”.

Το κύμα κατακραυγής εναντίον των ναζί -αλεξιπτωτιστών και της εκδήλωσης – πρόκλησης ειδικότερα για το λαό της Κρήτης είχε τοπ επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...