Θ. Καραμέρης: Η θέση των χρυσαυγιτών είναι στη φυλακή

Ολοκληρώθηκε η δίκη των εγκληματιών φασιστών της «Χρυσής Αυγής». Η ολοκλήρωση της δίκης και η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί μια ιστορική και σημαντική στιγμή στο διαρκή αγώνα ενάντια στο φασισμό από την εποχή της πτώσης της δικτατορίας και τη δίκη της χούντας των συνταγματαρχών.

Αναμένουμε την παραδειγματική καταδίκη και τιμωρία των στελεχών της εγκληματικής συμμορίας για τις δολοφονίες, τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά των εργαζομένων, των μεταναστών, κατά των λαϊκών στρωμάτων που αγωνίζονται για το μεροκάματο και την επιβίωση. Η θέση των χρυσαυγητών είναι στη φυλακή.

Με την καταδίκη τους, θα καταδικαστούν μαζί, για μια ακόμη φορά στην ιστορία, ο ναζισμός, φασισμός, ρατσισμός, εθνικισμός και η μισαλλοδοξία. Στο χώρο των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σώματα Ασφαλείας, να απομονωθεί κάθε φωνή έκφρασης της αποκρουστικής ιδεολογίας της ΧΑ

Δεν ξεχνάμε ότι ο ναζισμός και ο φασισμός είναι τέκνα του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος. Ο οργανωμένος αγώνας του λαού ενάντια στο σάπιο αυτό σύστημα θα τσακίσει μια και καλή το ναζισμό και το φασισμό.

Θωμάς Καραμέρης
Αστυνομικός Διευθυντής ε.α.

Δείτε ακόμα...