Θα καταθέσει στη δική της ναζιστικής Χρυσής Αυγής η σύντροφος του Π. Φύσσα

EUROKINISSI

Υπέρ της υποχρεωτικής παρουσίας στη δίκη για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής τής συντρόφου του δολοφονημένου μουσικού Παύλου Φύσσα τάχθηκε το δικαστήριο, διατάσσοντας χθες τη βίαιη προσαγωγή της ως μάρτυρος στη δικαστική διαδικασία που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό. Η απόφαση του δικαστηρίου υπήρξε απότοκος της άρνησής της να προσέλθει να καταθέσει, αν και ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, παρά το γεγονός ότι έχει κλητευθεί και έχει λάβει γνώση της διεξαγωγής της δικαστικής διαδικασίας.

Η μάρτυρας, αν τελικά προσέλθει και εξεταστεί, δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα τής υπό διερεύνηση υπόθεσης. Και αυτό καθώς έχουν καταθέσει ήδη πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, που έχουν περιγράψει τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ στη δίκη στον πρώτο βαθμό, και στο ακροατήριο, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ομολόγησε την πράξη του, όπως άλλωστε το είχε πράξει και στο στάδιο της ανάκρισης.

Η δίκη για την εγκληματική δράση της Χ.Α. αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ ακολούθως υπάρχουν και άλλες εγκληματικές πράξεις προς διερεύνηση, όπως η επίθεση κατά Αιγυπτίων αλιεργατών και η επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Με πληροφορίες από: kathimerini

Δείτε ακόμα...