Θεοδωρικάκος: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

EUROKINISSI

Στο 31ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ο Θεοδωρικάκος έδειξε τις ταχυδακτυλουργικές του ικανότητες, που χαρακτηρίζουν κάθε γυρολόγο της πολιτικής.

Έκανε ότι δεν γνώριζε για την «ν»τροπολογιά που κατέθεσε η κυβέρνηση, με σκοπό την κατάργηση της απλής αναλογικής στην εκλογή των διοικήσεων των ενώσεων και της ομοσπονδίας αστυνομικών, επιβάλλοντας το πλειοψηφικό ψηφοδέλτιο.

Μίλησε για τα οράματά του για μια δήθεν σύγχρονη και αποτελεσματική αστυνομία. Αυτού του είδους τα πυροτεχνήματα είναι στάχτη στα μάτια του λαού μας, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια κάθε λογής αστικές κυβερνήσεις, τα έχουν χρησιμοποιήσει για την παραπέρα ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής, τον περιορισμό των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Εκθείασε το πρόγραμμα προμηθειών της αστυνομίας. Πρόγραμμα που είχε κατά κύριο λόγο στο περιεχόμενό του την αγορά υλικών εξοπλισμού καταστολής, με «περιτύλιγμα» την αποτελεσματικότητα της δουλειάς του αστυνομικού.

Δεν παρέλειψε με προκλητικό τρόπο ο Θεοδωρικάκος, να αναφερθεί στην πληρωμή των νυχτερινών των αστυνομικών, που το ύψος της ωριαίας νυχτερινής αποζημίωσης είναι ίδιο από το 2001. Έκανε ότι δεν γνωρίζει ότι τα προβλήματα αυτά απασχολούν τους αστυνομικούς πολλά χρόνια και είναι αντικείμενο υποσχεσιολογίας από όλες τις κυβερνήσεις, της ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση και ο Θεοδωρικάκος, δεν μπορούν να κρύψουν τη στρατηγική της κυβέρνησης και του κεφαλαίου που δεν είναι άλλη, από την ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής ενάντια στο λαό που αγωνίζεται για τα δικαιώματα του.

Δείτε ακόμα...