Στόχος φασιστοειδών έγινε για δεύτερη φορά τοιχογραφία για το Ολοκαύτωμα, στην ανατολική περίφραξη του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη, που υλοποίησε το 2021 η Ομάδα Γειτονιάς του Βαρδάρη.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση «μέλη φασιστικών ομάδων αυτήν τη φορά κάλυψαν με αγκυλωτούς σταυρούς και σύμβολα μίσους μεγάλο μέρος της τοιχογραφίας προσπαθώντας για άλλη μια φορά να αμαυρώσουν όσα η τοιχογραφία συμβολίζει και υπενθυμίζει: Το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας, το Ολοκαύτωμα».
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δυο βδομάδες που αντίστοιχο μνημείο μπήκε στο στόχαστρο νεοναζιστικών ομάδων. Στις 28 Δεκεμβρίου βεβηλώθηκε το μνημείο που ανεγέρθηκε εντός της Πανεπιστημιούπολης το 2014 και είναι αφιερωμένο στο παλαιό Εβραϊκό Νεκροταφείο.