Την αλληλεγγύη του στους στρατιώτες από τη Λέσβο εκφράζει κι άλλος φαντάρος από την ΕΛΔΥΚ

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

Διαμαρτύρομαι για τις ποινές στους συναδέλφους στρατιώτες από τη Λέσβο. Η λογική που επικρατούσε παλιότερα ότι όταν φοράς παραλλαγή απαγορεύεται να έχεις πολιτική σκέψη ανήκει μόνο στο παρελθόν. Άλλωστε έχει αποδειχθεί και στη πράξη. Και τη προηγούμενη δεκαετία και σήμερα οι διοικήσεις κάνουν πως δεν βλέπουν, στην πράξη επιτρέπουν, σε ρατσιστικές εθνικιστικές παραφωνίες να αναπτύσσονται μέσα στο στρατό. Αυτός που τις σταμάτησε ήταν ο λαός που είτε φορούσε παραλλαγή είτε όχι τις απομόνωσε.

Η παραλλαγή δε μπορεί να σβήσει τη μνήμη και την πείρα των φαντάρων που βλέπουν καθημερινά πρόσφυγες και μετανάστες να θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαικής Ένωσης, των ΗΠΑ. Δεν μπορεί να σβήσει τα παιχνίδια που παίζονται για τη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Ούτε μπορεί να σβήσει το κίνδυνο που διατρέχει ο λαός της χώρα μας από τη στιγμή που την έχουν καταντήσει μια τεράστια βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, εφαλτήριο για όλες τις δολοφονικές αποστολές στη περιοχή σε βάρος άλλων λαών.

Εκφράζω την αλληλεγγύη μου κ εγώ στους στρατιώτες που τιμωρήθηκαν από τη διοίκηση του 98ου Τάγματος Υγειονομικού Εθνοφυλακής και του 98 Τάγματος Εθνοφυλακής. Χαιρετίζω το 30ο αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ με την συμμετοχή χιλιάδων νέων από όλη τη χώρα.

Στρατιώτης ΠΖ , ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...