Την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυνομίας στα Γρεβενά, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του στην πόλη των Γρεβενών.
«Υπέγραψα την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-24 όπου θα λειτουργήσει με 200 από τους συνολικά 800 εκπαιδευόμενους αστυφύλακες», δήλωσε οι υπουργός, σημειώνοντας ότι «η σχολή έκλεισε το 2012 στο πλαίσιο των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας».
Νωρίτερα ο υπουργός επισκέφθηκε το νέο κτίριο όπου θα στεγαστούν οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, ενώ από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης, επεσήμανε στον Υπουργό την αναγκαιότητα λειτουργίας ενός νέου τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων με έδρα τα Γρεβενά που θα εποπτεύει το βόρειο Τμήμα του οδικού άξονα Ε65 και την η σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό, στην Κοινότητα Κηπουριού.