Το alt.gr προτείνει: “Hunger”

Hunger (2008) / Πηγή: IMDb

Με το ALT.GR μπορούμε να ταξιδεύουμε στις πιο όμορφες θάλασσες. Με ένα βιβλίο μπορούμε να ταξιδέψουμε έξω από τους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού, από τους μπουλμέδες του υποφράγματος, από τα βρώμικα παράθυρα του θαλάμου, πάνω από τα συρματοπλέγματα…

Το ALT.GR επανέρχεται με μια νέα σειρά προτάσεων βιβλίων, κινηματογραφικών ταινιών, παρουσιάσεις τραγουδιών, οδοιπορικών, ταξιδιών κ.α.

Αυτές τις μέρες θα βρούμε χρόνο στο θάλαμο, στο ΚΨΜ, στην παραλία, στην υπηρεσία, στη βάρδια, στον καναπέ, στο πυροσβεστικό φυλάκιο. Αυτές τις ώρες οφείλουμε στον εαυτό μας, πρώτα και κύρια, να τις περάσουμε δημιουργικά.

Το ALT.GR μας προτρέπει να «ξεσκονίσουμε» τις βιβλιοθήκες μας, να διασκεδάσουμε με μια ταινία, με μια μουσική συλλογή. Να οργανώσουμε μια οικονομική εκδρομή στην άδεια, στο ρεπό μας…

…ας ταξιδέψουμε μαζί!

Σήμερα παρουσιάζουμε:

Hunger (2008)

Η ταινία αναφέρεται στην απεργία πείνας των εβδομήντα Ιρλανδών αγωνιστών, όπως έμεινε στην ιστορία, οι οποίοι είχαν αίτημα να αναγνωριστεί ο αγώνας τους, αρνήθηκαν να τους ντύσουν με τις φόρμες της φυλακής, αφού δεν ήταν κοινοί ποινικοί εγκληματίες και άντεξαν στα απάνθρωπα ψυχολογικά και σωματικά βασανιστήρια.

Διάρκεια: 96′

Δείτε ακόμα...