Το ALT.GR προτείνει: «Πυρασφάλεια και δασοπροστασία»

Πυρασφάλεια και δασοπροστασία εκδήλωση στο Τιτάνια Μάης 2018 - ΚΕ του ΚΚΕ

Με το ALT.GR μπορούμε να ταξιδεύουμε στις πιο όμορφες θάλασσες. Με ένα βιβλίο μπορούμε να ταξιδέψουμε έξω από τους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού, από τους μπουλμέδες του υποφράγματος, από τα βρώμικα παράθυρα του θαλάμου, πάνω από τα συρματοπλέγματα…

Το ALT.GR επανέρχεται με μια νέα σειρά προτάσεων βιβλίων, κινηματογραφικών ταινιών, παρουσιάσεις τραγουδιών, οδοιπορικών, ταξιδιών κ.α.

Αυτές τις μέρες θα βρούμε χρόνο στο θάλαμο, στο ΚΨΜ, στην παραλία, στην υπηρεσία, στη βάρδια, στον καναπέ, στο πυροσβεστικό φυλάκιο. Αυτές τις ώρες οφείλουμε στον εαυτό μας, πρώτα και κύρια, να τις περάσουμε δημιουργικά.

Το ALT.GR μας προτρέπει να «ξεσκονίσουμε» τις βιβλιοθήκες μας, να διασκεδάσουμε με μια ταινία, με μια μουσική συλλογή. Να οργανώσουμε μια οικονομική εκδρομή στην άδεια, στο ρεπό μας…

…ας ταξιδέψουμε μαζί!

Σήμερα παρουσιάζουμε:

Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ: Πυρασφάλεια και δασοπροστασία

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ δημοσιεύει τα υλικά της εκδήλωσης που πραγματοποίησε στις 10 Μάη 2018 για την πυρασφάλεια και τη δασοπροστασία. Η έκδοση περιλαμβάνει την εισηγητική ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην οποία αναπτύχθηκαν οι σχετικές θέσεις του Κόμματος, στο κέντρο των οποίων βρίσκεται η ανάγκη προστασίας της ζωής του λαού από τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις πυρκαγιές στις πόλεις, στους εργασιακούς χώρους, στα δάση, στις μεταφορές και στα άλλα δίκτυα. Περιλαμβάνονται και οι παρεμβάσεις των υπόλοιπων ομιλητών, που συνέβαλαν σημαντικά στον προβληματισμό γύρω από το σοβαρό θέμα της πυρασφάλειας και της δασοπροστασίας.  


Οι παρεμβάσεις: Διονύσης Π. Βορίσης, Αντιστράτηγος ΠΣ ε.α., δασολόγος, Διδάκτωρ του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, τ. πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος. Αχχιλέας Αρκαλάκης , Επιπυραγός μηχανολόγος – μηχανικός αεροναυπηγός, υποδιοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης. Δημήτρης Βλάχος, Αρχιπυροσβέστης και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος. Ηλίας Σταμέλος , Δήμαρχος Καισαριανής. Κώστας Μπέσης, Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, δασολόγος. Κώστας Γιαννάκος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΑΠΣ). Εύη Γεωργιάδου, Δρ. Χημικός Μηχανικός, μέλος της Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ. Άκης Δουλόπουλος, Εργαζόμενος στα Ναυπηγεία Ελευσίνας με ειδικότητα Πυρασφάλεια. Γιώργος Μελιόπουλος, Πυροσβέστης, στέλεχος της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μιχάλης Σκαρβέλης, Δρ. Δασολόγος – Τεχνολόγος Ξύλου, καθηγητής στο ΤΕΙ Θεσσαλίας.  

Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες με αποστολή στο σπίτι από την ιστοσελίδα της Σύγχρονης Εποχής

Δείτε ακόμα...