Το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με φασιστικές ψήφους καλά κρατεί

Τις τελευταίες ώρες έχει πυκνώσει η συζήτηση γύρω από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, που μαρτυρούν πως η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύει ψηφαλάκια στα ορφανά των ναζιστικών μορφωμάτων. Από την μία ξεχειλίζει η ντροπή και η ψηφοθηρία και μέσα στον βούρκο των φασιστοειδών, ενώ από την άλλη η ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να το παίξει «αντιφασιστική» δύναμη, την στιγμή που και οι δύο ως κυβερνήσεις έχουν επιδείξει απαράδεκτη ανοχή στον φασισμό. Και οι δύο αντιλαμβάνονται ως εκλογική πελατεία τους φασίστες. Τα παραδείγματα είναι ατελείωτα. Δεν θα τα επαναφέρουμε τώρα.

Ήδη σε πολλές περιοχές συγκεκριμένα φασιστοειδή με κολλημένα ένσημα σε διάφορα φασιστικά μορφώματα, είτε της ΧΑ είτε του Κασιδιάρη ή άλλων, δεν διστάζουν να δίνουν γραμμή για στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καταγεγραμμένες αναρτήσεις στα social media, όπως του βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπάρουση, ο οποίος πέρα από την ανάρτηση, περιδιαβαίνει στο Μεσολόγγι, όπου ζει, καλώντας σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίστοιχα άλλα φασιστοειδή από διάφορες περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας κάνουν αντίστοιχες αναρτήσεις σε social media όπου προτρέπουν άλλα φασισταριά να δώσουν την ψήφο τους «όχι σε κομματίδια δεκανίκια της ΝΔουλας… Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ… ο εχθρός του εχθρού μου τώρα φίλος»!

Ο Αλέξης Τσίπρας αυτόν ακριβώς τον εσμό χαρακτηρίζει παρασυρμένο! Κάτι ξεσκολισμένους φασίστες. Φαίνεται πως το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τις φασιστικές ψήφους αποδίδει. Ντροπή κι αίσχος! Άλλο ένα κίνητρο για πιο δυνατό ΚΚΕ την Κυριακή, γιατί είναι η δύναμη που με συνέπεια μάχεται ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, γιατί είναι η δύναμη που όχι μόνο δεν δείχνει ανοχή σε ορφανά των ναζί αλλά πρωτοστατεί παντού για να μην ξεμυτίσουν πουθενά!

Δείτε ακόμα...