Το ΠΑΜΕ για την Παγκόσμια Ημέρα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Παλαιστίνη, υπό την στρατιωτική κατοχή του κράτους δολοφόνου, του Ισραήλ

Σήμερα 29 Νοέμβρη, ημέρα Παγκόσμια Ημέρα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, οφείλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματά του παλαιστινιακού λαού και στον ηρωικό αγώνα του για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Παλαιστίνη.  Το ε΄γκλημα που συντελείται σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού έχει τη σφραγίδα και της ελληνικής κυβέρνησης σταθερού “συμμάχου” του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ.

Για τη σημερινή ημέρα το ΠΑΜΕ τονίζει σε ανακοίνωσή του:

“Σήμερα 29 Νοέμβρη Παγκόσμια Ημέρα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, το ΠΑΜΕ, τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, η εργατική τάξη της Ελλάδας, εκφράζουμε τη αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματά του παλαιστινιακού λαού και στον ηρωικό αγώνα του για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Παλαιστίνη. 

Ο παλαιστινιακός λαός συνεχίζει να βιώνει τα πάνδεινα από την επεκτατική, καταπιεστική, βάρβαρη πολιτική του κράτους του Ισραήλ, η οποία συνεχίζεται με αμείωτη βία. Τα αγωνιστικά συνδικάτα της Ελλάδας καταδικάζουμε τη πολιτική του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ, και την  στήριξη που λαμβάνει από τις λυκοσυμμαχίες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ αλλά και τις Ελληνικές κυβερνήσεις.

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη με τον ηρωικό παλαιστινιακό αγώνα για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Παλαιστίνη στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης σήμερα το ΠΑΜΕ θα λάβει μέρος στην μεγάλη διεθνή συνδικαλιστική τηλεδιάσκεψη της ΠΣΟ αλληλεγγύης με τον λαό της Παλαιστίνης 

Ζήτω ο αγώνας του Παλαιστινιακού Λαού!

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...