Το βράδυ χειροκροτούν…το πρωί στέλνουν την αστυνομία

Κινητοποίηση στο πλαίσιο της σημερινής Μέρας Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία έγινε και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Εκεί στον προαύλιο χώρο μπροστά από τα ΤΕΠ την ώρα της κινητοποίησης των “ηρώων”, “οπλαρχηγών” -κατά Μητσοτάκη- εισέβαλαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ειδική εξάρτυση, επικαλούμενες την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό!

Κάτω από την αντίδραση των παρευρισκομένων και την παρέμβαση στους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων του Νίκου Καραθανασόπουλου, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, του Γιώργου Πέρρου, μέλους της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ και του Ηλία Σιώρρα, προέδρου του ΣΕΝΕ «Ευαγγελισμός», οι δυνάμεις αποχώρησαν και βγήκαν έξω από το προαύλιο του νοσοκομείου. 

Ενώ στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Βόλου η αστυνομία επέβαλε χρηματικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Με το τέλος της κινητοποίησης, μπλόκο της Αστυνομίας δίπλα από το κτήριο του νοσοκομείου επέβαλε πρόστιμο στον Βασίλη Μεταξά, γραμματέα της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και σε δύο ακόμα συνδικαλιστές, γιατί η μετακίνησή τους κρίθηκε παράνομη.

Παρά τις εξηγήσεις που δόθηκαν, το οφθαλμοφανές γεγονός ότι οι παριστάμενοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση, το γεγονός ότι δηλώθηκε η ιδιότητά τους, ο αρχιφύλακας με «εντολές άνωθεν», προχώρησε σε αυτή την απαράδεκτη κίνηση.

Δείτε ακόμα...