Τουρκία: Κάτω από 1000 κρούσματα σε μια μέρα για πρώτη φορά μετά από 33 ημέρες

Τουρκία Κωνσταντινούπολη Βόσπορος
Τουρκία, Κωνσταντινούπολη Πηγή: Eurokinissi

Λιγότερα από 1000 κρούσματα του κορονοϊού Covid-19 ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός Υγείας της Τουρκίας μέσω twitter.

Η Τουρκία που είδε πολύ γρήγορα την κατάσταση να επιδεινώνεται με την εξάπλωση του ιού καταγράφει για πρώτη φορά έπειτα από 33 ημέρες λιγότερα από 1000 κρούσματα.

Η Τουρκία άργησε αρκετά να πάρει μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις υπήρξαν περιστατικά μη τήρησης των κανόνων υγιεινής.

Η Τουρκία έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 215.940 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους 5.419 άνθρωποι.

Όπως και να ‘χει ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πανηγυρίζει για την επιτυχία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθε λόγω των ισχυρών υποδομών και του καλού σχεδιασμού.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...