Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου καθώς ένας 26χρονος ψαροντουφεκάς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου της νήσου Τελένδου.
Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε με ιδιωτικό σκάφος στην περιοχή Μελιτσάχα Καλύμνου και εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Καλύμνου όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.
Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, οι φίλοι που ήταν μαζί του, μόλις αντιλήφθηκαν ότι αργεί να επιστρέψει από την κατάδυσή του, έσπευσαν να τον βοηθήσουν ανασύροντας και μεταφέροντάς τον στο λιμανάκι του Μελιτσάχα, παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες. Όμως παρά τις προσπάθειες και του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου, δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τον άτυχο 26χρονο.



